27.4.2021

Kuorma odottaa kuskiansa & kalusteet kaipaa asentajaa. Oletko sinä Woodin etsimä osaaja?

Haemme kuljetusalan moniosaajaa monipuolisiin logistiikan ja asennuksen työtehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu kuorman kuljetus tehtaiden, varaston ja asiakkaiden välillä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kalusteasennus paikan päällä kohteissa. Jakelualueena n. 150 km Kuopiosta.

Tehtävässä toimiaksesi sinulla tulee olla C-kortti ja kuljettajan ammattipätevyys sekä katsomme eduksesi työkokemuksen kuljetusalalta. Työtehtävät edellyttävät sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Kentällä kohtaat asiakkaita, joten toivomme sinulta myös hyviä tiimityötaitoja ja palvelualtista työotetta. Kuljetusalan osaamisen lisäksi kokemus kalusteasennuksesta osoittaa, että soveltuvuutesi tehtävään voisi olla täysi kymppi!

Ei huolta, kalusteasennuksen työtehtäviin saat meiltä kuitenkin kattavan koulutuksen; oma asenteesi ja halusi oppia ratkaisee. Tarjoamme sinulle kaikkiin tehtäviisi perehdytyksen, nykyaikaisen tuotantoympäristön ja rennon työilmapiirin huippuja työkavereita unohtamatta. Työsuhde on vakituinen, joten nyt on hyvä sauma hypätä kasvuyrityksen kelkkaan mukaan.

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Lähetä hakemuksesi pian rekry@woodi.fi

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

 

 

 

For People - Naturally durable