Työpaikkoja huipputiimissä

Jos sinua innostaa työ tekevässä tiimissä positiivisen asenteen siivittämänä - ja vieläpä hauskojen työkavereiden joukossa, voi Woodi olla sinun paikkasi! Meitä woodilaisia yhdistää visio ja tahto luoda kestävää kalustemuotoilua ja toteuttaa ensiluokkaista puusepäntyötä modernilla tehtaalla Kuopion Kelloniemessä. Tiimimme koostuu graafisen alan osaajista, kalustemuotoilijoista, sisustussuunnittelijoista sekä huonekaluteollisuuden puusepistä ja työnjohtajista.

Woodilla työskentelee sekä alan huippuosaajia, että työharjoittelijoita oppimassa tulevaisuuden ammattilaisiksi. Kokemustakin tärkeämpää meille Woodilla on tahtosi kehittyä ja kehittää. Arvostamme työntekijöidemme motivoitunutta työotetta ja taitavaa tiimipelaamista yhteisen hyvän eteen. Olit sitten vauhdikas sanataituri tai pikkutarkka pohdiskelija, tärkeintä on yhteistyökykyisyys ja arvostus omaa työtä kohtaan.

Tällä hetkellä Woodilla ei ole avoimia työpaikkoja, mutta tarjoamme jatkuvasti harjoittelumahdollisuuksia alan opiskelijoille. Jos harjoittelupaikka Woodilla kiinnostaa sinua, lähetä meille avoin hakemuksesi sähköpostitse rekry@woodi.fi

 

 

For People - Naturally durable