Sänkykaappi

Kaapin täydeltä lepoa! Sänkykaapit on toimivan päiväkotiympäristön edellytys sekä turvallinen ja tilaa säästävä ratkaisu. Lepohetken jälkeen huone muuntautuu muuhun käyttöön ja turvallisuuden takaamiseksi korkeat sängyt saadaan piiloon kaappien kätköihin. Tukevat sänkykaapit on valmistettu massiivikoivusta ja kestävät taatusti pitkään.

Tuotemalli

{{ chosenModel.sku }} {{ chosenModel.name }} arr

{{ item.sku }} {{ item.name }}

Vaihtoehto

{{ chosenOption }}Valitse arr X

{{ item }}

Lisävarusteet

{{ chosenExtra.join(", ") }}Valitse arr

Koko

K {{ chosenHeight }}mm, L {{ chosenWidth }}mm, S {{ chosenDepth }}mm arr

Korkeus

Leveys

Syvyys

Koko

{{ chosenExtraSize }} arr

Pöydän korkeus

{{ chosenExtraHeight }}mm arr

{{ item }}mm

Istuinkorkeus

{{ chosenSeat }}mm arr

{{ item }}mm

Runko

{{ chosenMaterial }} arr

{{ item }}

Värit

{{ chosenTexture }}Valitse arr X

{{ item }}

Väri: {{ chosenColor.color_name }}Valitse X

Lisätietoja

Tuoteinfo

Kaapin runko ja ovi vakiona valkoista kalustelevyä. Sänkyjen runko lakattua massiivikoivua ja pohjat koivuvaneria tuuletusrei’illä. Ylä- ja alasängyssä kiinteät turvalaidat. Metallinen vedin ja painonappilukko ovessa.

 

Tilauksesta runko ja/tai ovi laminaatilla pinnoitettua kalustelevyä. Ylä- ja ala-asentoon lukittuva turvatikas. Yläasennossa tikas muodostaa turvalaidan yläsängyn päätyyn. Painonappilukko sijaitsee oven yläosassa lasten ulottumattomissa. Kaasujousikeventeisen taittomekanismin ansiosta sängyt on helppo nostaa ja laskea. Patjojen koko ylä- ja alasängyssä 55 x 120 cm, patjat ja petivaatteet myydään erikseen. Ovi saatavana vasen- ja oikeakätisenä. Sänkykaapin viereen voidaan asentaa VK527 liinavaatekaappi. VK555 sänkykaappi täyttää SFS-EN 1129-1 standardin turvallisuusvaatimukset.

img-0

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saa ensimmäisenä tietoosi tärkeimmät uudistukset ja tulevat mallistomme. Lähetämme postia harvoin, mutta silloin kun lähetämme, on kyseessä jotain merkittävää.