arrow-left arrow-right

Työpiste

Tuotemalli

{{ chosenModel.sku }} {{ chosenModel.name }} arr

{{ item.sku }} {{ item.name }}

Vaihtoehto

{{ chosenOption }}Valitse arr X

{{ item }}

Lisävarusteet

{{ chosenExtra.join(", ") }}Valitse arr

Koko

K {{ chosenHeight }}mm, L {{ chosenWidth }}mm, S {{ chosenDepth }}mm arr

Korkeus

Leveys

Syvyys

Koko

{{ chosenExtraSize }} arr

Pöydän korkeus

{{ chosenExtraHeight }}mm arr

{{ item }}mm

Istuinkorkeus

{{ chosenSeat }}mm arr

{{ item }}mm

Runko

{{ chosenMaterial }} arr

{{ item }}

Värit

{{ chosenTexture }}Valitse arr X

{{ item }}

Väri: {{ chosenColor.color_name }}Valitse X

Lisätietoja

Tuoteinfo

Kansi vakiona laminaatilla pinnoitettua kalustelevyä, kannen paksuus 24 mm. Reunat listoitettu ABS-reunanauhalla. Tukeva runko ja jalat polttomaalattua metallia. Portaaton korkeuden säätö kaasujousella.

 

Kannen väri laminaatti- tai Acoustic-värikartasta. Rungon väri vakiona RAL 9006 hopeanharmaa, tilauksesta RAL 9010 valkoinen. Neljä pyörää, joista kaksi lukittavia.

Lisätietoja

Kevyesti renkailla rullaavat työpisteet ovat näppärä apu monimuotoisiin tiloihin. Valitse korkeussäädettävät pisteet tiloihin, joissa kalustukselta kaivataan liikuteltavuutta ja vaihtoehtoja seisomatyöskentelyyn. Yksittäiset työpisteet yhdistyvät käden käänteessä ryhmätyöhetkiin tai pikapalavereihin sopiviksi neuvottelupöydiksi.

 

Tukevan metallijalan muotoilun ansiosta pöytien liikuttelu paikasta toiseen on vaivatonta ja työtuolit mahtuvat esteettömästi pöydän alle. Työpisteiden korkeus voidaan säätää käyttäjälleen optimaaliseen korkeuteen portaattoman kaasujousisäädön avulla.

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saa ensimmäisenä tietoosi tärkeimmät uudistukset ja tulevat mallistomme. Lähetämme postia harvoin, mutta silloin kun lähetämme, on kyseessä jotain merkittävää.