Naulakot

Pukeutumishetkiä palvelee käytännöllinen naulakkorivistö. Käytävälle sijoitettu avonaulakko on toimiva ratkaisu pukeutumishetkiin, joissa vilskettä ja vilinää riittää. Välitunnin kynnyksellä sisäkengät järjestyvät riviin omiin lokeroihinsa ja istuintason ansiosta ulkokengät sujahtaa jalkaan nätisti rivissä istuen. Tältä naulakolta on helppo järjestyä jonoon ja jatkaa matkaa kohti aurinkoisten talvipäivien retkiä!

Tuotemalli

{{ chosenModel.sku }} {{ chosenModel.name }} arr

{{ item.sku }} {{ item.name }}

Vaihtoehto

{{ chosenOption }}Valitse arr X

{{ item }}

Lisävarusteet

{{ chosenExtra.join(", ") }}Valitse arr

Koko

K {{ chosenHeight }}mm, L {{ chosenWidth }}mm, S {{ chosenDepth }}mm arr

Korkeus

Leveys

Syvyys

Koko

{{ chosenExtraSize }} arr

Pöydän korkeus

{{ chosenExtraHeight }}mm arr

{{ item }}mm

Istuinkorkeus

{{ chosenSeat }}mm arr

{{ item }}mm

Runko

{{ chosenMaterial }} arr

{{ item }}

Värit

{{ chosenTexture }}Valitse arr X

{{ item }}

Väri: {{ chosenColor.color_name }}Valitse X

Lisätietoja

Tuoteinfo

Runko lakattua massiivikoivua. Ovet ja istuintaso laminaatilla pinnoitettua kalustelevyä. Tausta valkoista kalustelevyä. Metalliset nuppivetimet ja vaatekoukut. Kenkähylly alumiiniputkea. Teräsputkijalat korkeussäädettävillä jalkatassuilla.

Ovien ja istuintason väri laminaatti-värikartasta. Kiinteä avolokero. Naulakon päällä kiinteillä välijakajilla varustettu säilytystaso. Tilauksesta seinään ripustettavana mallina ilman teräsputkijalkoja. Saatavana myös henkaritangolla varustettuna. Lisävarusteena muovitasku ja nimikyltit oviin.

img-0 img-1 img-2

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saa ensimmäisenä tietoosi tärkeimmät uudistukset ja tulevat mallistomme. Lähetämme postia harvoin, mutta silloin kun lähetämme, on kyseessä jotain merkittävää.