Lukumaja

Lukutoukan suosikki on leppoisa lukumaja. Nappaa mukaan kirja ja uppoudu tarinoiden maailmaan. Yhteiskäyttötiloissa lukumaja tarjoaa kivan kolosen kohtaamisille ja hiljentymispaikan hulinan keskelle. Keskelle yhteisiä tiloja sijoiteltu lukumaja jakaa tilaa ja mahdollistaa tilojen monenlaisen käytön myös oleskeluun oppi- ja leikkihetkien välissä. Tukeva massiivipuurunkoinen lukumaja siirtyy vaivattomasti alla olevien pyörien avulla.

Tuotemalli

{{ chosenModel.sku }} {{ chosenModel.name }} arr

{{ item.sku }} {{ item.name }}

Vaihtoehto

{{ chosenOption }}Valitse arr X

{{ item }}

Lisävarusteet

{{ chosenExtra.join(", ") }}Valitse arr

Koko

K {{ chosenHeight }}mm, L {{ chosenWidth }}mm, S {{ chosenDepth }}mm arr

Korkeus

Leveys

Syvyys

Koko

{{ chosenExtraSize }} arr

Pöydän korkeus

{{ chosenExtraHeight }}mm arr

{{ item }}mm

Istuinkorkeus

{{ chosenSeat }}mm arr

{{ item }}mm

Runko

{{ chosenMaterial }} arr

{{ item }}

Värit

{{ chosenTexture }}Valitse arr X

{{ item }}

Väri: {{ chosenColor.color_name }}Valitse X

Lisätietoja

Tuoteinfo

Runko lakattua massiivikoivua ja koivuvaneria. Katto ja sivuseinät akustoivaa huopaa, paksuus 22 mm. Ympäriverhoiltu istuinpehmuste.

 

Tehokkaasti ääntä vaimentavan akustoivan huovan värivaihtoehdot 2F -värikartasta. Sivuseinät saatavana tilauksesta. Istuinpehmusteen pohjassa liukumaton matto ja irrotettava verhoilu vetoketjukiinnityksellä. Istuinpehmusteen paksuus 50 mm. Lukumajan toisessa päädyssä siirtämistä helpottavat piilopyörät.

Tilaa uutiskirje

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saa ensimmäisenä tietoosi tärkeimmät uudistukset ja tulevat mallistomme. Lähetämme postia harvoin, mutta silloin kun lähetämme, on kyseessä jotain merkittävää.